Cursos de tenis a l'escola del CEM Olímpia

Si t’encanta aquest esport olímpic tan saludable i conegut, no et perdis els cursos de tenis de la nostra escola! Exercitaràs cos i ment i perfeccionaràs la teva tècnica i coordinació de la mà d’entrenadors altament qualificats.

Disposem de diversos grups segons la teva edat o el teu nivell. Els cursos comencen al mes de setembre i finalitzen al mes de juny.

Vols saber més?

Cursos per a infants i joves

  • BABYTENIS: nascuts entre 2016 – 2017. Etapa enfocada a la iniciació en el tenis mitjançant circuits de psicomotricitat i els cops, on els nens es familiaritzen amb l’activitat a través del joc.
  • MINITENIS: nascuts entre 2013 – 2015. Etapa on treballem la iniciació i perfeccionament dels cops bàsics del tenis, a més de les situacions de joc real, mitjançant jocs i activitats adaptades als diferents nivells.
  • PERFECCIONAMENT: nascuts entre 2010 – 2012. Des de la iniciació al tenis fins al perfeccionament dels cops bàsics i introducció de cops més específics d’atac i defensa. Iniciació a les competicions internes.
  • TECNIFICACIÓ: nascuts entre 2007-2009. Treballem des de la iniciació del tenis fins al perfeccionament millorant tàctica i estratègia. Potenciem la competició interna i externa no federada per equips.
  • JOVES: nascuts entre 2004-2006. Grup d’iniciació al tenis o de perfeccionament de cops específics on també es millora la tàctica i estratègia del partit.

Cursos per a adults

A partir de 18 anys i amb diversos nivells.

  • NIVELL1: iniciació al tenis. Treballem la tècnica bàsica de l’esport: cops bàsics i normativa específica.
  • NIVELL 2: es juguen partits de manera puntual o es procedeix d’algun esport de raqueta. Treballem la tècnica dels cops bàsics, les posicions en pista i els desplaçaments.
  • NIVELL 3: es juga a tenis regularment i s’ha rebut classes. Treballem el perfeccionament dels cops específics d’atac i defensa i situacions de jocs reals.
  • NIVELL 4: es juga habitualment a tenis, i participa en campionats. Treballem des del perfeccionament dels cops i desplaçaments millorant la tàctica i l’estratègia en situació de partits.

Inscripcions

Les inscripcions per la temporada 2021-2022 comencen l’1 de juliol i pots apuntar-te a la recepció del centre. Les places són limitades.

Si necessites més informació ens pots trucar al telèfon 932 662 395, enviar-nos un mail a [email protected] o bé visitar-nos al carrer Perú, 215 de Barcelona.

Atreveix-te i sigues alumne de l’escola del CEM Olímpia. Als nostres cursos de tenis, t’esperen nous amics i molta diversió!

Cursos de tenis