Americanes de pàdel i tornejos

Inscriu-te a les americanes i tornejos

Si fa temps que entrenes o jugues al pàdel, és possible que et vingui de gust demostrar el que saps en un àmbit més competitiu. Si aquest és el teu cas, a CEM Olímpia tenim la solució ideal per a això: les americanes o tornejos de pàdel. Aquest tipus de tornejos es realitzen entre amics, amb els propis jugadors del club, i són l’oportunitat perfecta per a conèixer gent del teu mateix nivell esportiu i demostrar les teves habilitats en pista.

Si vols sentir l’adrenalina d’un autèntic torneig esportiu en la comoditat del teu centre de pàdel habitual, no t’ho pensis més! Inscriu-te a les nostres americanes i tornejos de pàdel i gaudeix l’experiència.

Tipus de tornejos i americanes pàdel Barcelona

A CEM Olímpia organitzem diferents tornejos al llarg de tot l’any:

TORNEJOS DE PÀDEL

Els tornejos de pàdel de CEM Olímpia s’organitzen en dates concretes al llarg de l’any i generalment duren dos dies, per la qual cosa se celebren en cap de setmana.

Fem tornejos femenins, masculins, mixtos i infantils.

LLIGUES DE PÀDEL

Les nostres lligues de pàdel s’organitzen per a fomentar una competició al llarg de l’any en un ambient sa, que permeti una continuïtat en el joc. En les lligues pròpies, els jugadors/es poden veure la seva evolució al llarg de l’any, per la qual cosa també és una manera de motivar en els entrenaments.

AMERICANES DE PÀDEL

L’americana de pàdel és un format de torneig que es juga en un sol dia amb modalitats d’inscripció individual o en parella i que és molt dinàmic, perquè acaben jugant tots contra tots.

Es juga a un sol set o al qui tregui millor puntuació en un temps concret.

Normativa i reglament

Per a poder reservar, anul·lar o qualsevol altra gestió en el club, pots consultar la nostra normativa general i de reserva de pista. A continuació, trobaràs tota la informació sobre la normativa:

Preguntes freqüents sobre les nostres americanes de pàdel i tornejos