Club de pàdel i tenis a Badalona

Estàs buscant un club de pàdel i tenis a Badalona o voltants? Descobreix el CEM Olímpia de Barcelona. Es tracta d’un centre dedicat als amants d’aquests dos esports de raqueta i està a poc més de deu minuts amb cotxe de Badalona.

Tant si ets un expert en el món del tenis o el pàdel com si vols aprendre la disciplina d’aquests esports, el nostre club de pàdel i tenis és el lloc ideal per a tu.

CLUB DE TENIS CEM OLÍMPIA

Descobreix el nostre club de tenis i les nostres pistes GreenSet i de terra batuda. A més pot ser que t’interessi:

CLUB DE PÀDEL CEM OLÍMPIA

Al club de pàdel podràs gaudir de partides sigui com sigui el teu nivell. A més, si vols millorar la teva tècnica t’aconsellem visitar:

Quines pistes té el club de pàdel i tenis CEM Olímpia?

El nostre club de pàdel i tenis prop de Badalona té diferents pistes de tenis i pàdel. Disposem de pistes de terra batuda per a aquells jugadors més experts i també pistes GreenSet. En total, aquestes són les pistes que trobaràs en el nostre centre: 5 pistes de pàdel, 4 pistes de terra batuda i 2 pistes GreenSet.

Serveis del club de pàdel i tenis prop de Badalona: CEM Olímpia

Reserva de pistes de pàdel i tenis

Si necessites reservar pistes de pàdel i tenis a Badalona o voltants per a continuar practicant la teva tècnica, pots fer-ho en el nostre centre. Totes les nostres pistes estan disponible de dilluns a diumenge amb el següent horari:

Per a reservar la teva pista, pots passar-te pel nostre centre o trucar per telèfon al 932 662 395.

Una vegada t’hagis registrat i tinguis un perfil en la nostra aplicació, podràs reservar la teva pista a través del mòbil.

Descarrega’t la nostra APP i gaudeix de totes les comoditats que ofereix! Podràs participar en el sistema play, reservar pista, o informar-te de les últimes novetats, entre altres coses.

Classes de pàdel i tenis

Per a reservar la teva pista, pots passar-te pel nostre centre o trucar per telèfon al 932 662 395. Una vegada t’hagis registrat i tinguis un perfil en la nostra aplicació, podràs reservar la teva pista a través del mòbil. Descarrega’t la nostra APP i gaudeix de totes les comoditats que ofereix! A CEM Olímpia estem oberts a tots els públics i nivells, així que no esperis més, inscriu-te ja i descobreix els beneficis dels esports de raqueta!

Americanes i tornejos

En els nostres centres realitzem americanes i tornejos de pàdel i tenis en pistes de terra batuda i GreenSet. Les americanes són tornejos de diversos partits en els quals els participants competeixen en un cercle de puntuació i pots veure els resultats en els nostres rànquings de tornejos.

Si vols participar en algun d’ells, pots consultar en la nostra pàgina web el calendari d’esdeveniments de pàdel i el calendari d’esdeveniments de tenis. Apunta’t i comença a gaudir de l’esport! T’estarem esperant!

RESERVA PISTA

Reserva pista en el nostre club de pàdel i tenis prop de Badalona. Consulta els horaris disponibles.

CALENDARI D’ESDEVENIMENTS

En el nostre club de pàdel i tenis prop de Badalona organitzem sovint diferents lligues i tornejos.

CLASSES PARTICULARS

Vols millorar la teva tècnica? T’oferim classes particulars de pàdel. Millora els teus cops i aconsegueix la teva millor volea.

Preguntes freqüents sobre el nostre club de pàdel i tenis prop de Badalona