Classes particulars de tenis

Puja el teu nivell amb els nostres entrenadors

Aprendre a jugar al tenis és tot un procés que requereix temps i dedicació completa. Per desgràcia, no sempre resulta fàcil a nivell organitzatiu poder compaginar la vida laboral i familiar amb l’esportiva. Si t’agradaria aprendre a jugar a tenis o millorar la teva tècnica amb la raqueta, però no vols inscriure’t a un curs complet per falta de temps, les nostres classes particulars de tenis poden ser la teva solució!

Millora el teu joc amb un professor particular tenis

Els entrenadors personals de CEM Olímpia podran acompanyar-te en tot el teu procés d’aprenentatge, ajudant-te a superar la teva marca personal en aquest emocionant esport, indicant objectius concrets i personalitzats que s’ajustin al teu nivell.

Per què triar classes particulars de tenis?

Realitza classes particulars de tenis amb els nostres entrenadors personals

albert monitor olímpia

Albert

aro monitor olímpia

Álvaro

jesús monitor olimpia

Jesús

MÉS INFORMACIÓ

Deixa’ns les teves dades i aviat contactarem amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (COL·LECTIU D’ESPORT PER A TOTHOM 10 CLUB) Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Beneficis de les classes particulars de tenis

  Les nostres classes particulars de tenis t’aportaran: