Classes particulars de pàdel

Classes particulars de pàdel

Realitza classes particulars de pàdel amb els nostres entrenadors personals

L’entrenador personal de pàdel del CEM Olímpia serà el teu company/a a l’hora d’aconseguir els resultats que esperes.

Perquè sap el que necessites millorar, perquè et motiva quan estàs a punt de tirar la tovallola, perquè fa que gaudis el doble del pàdel, perquè crearàs una relació de confiança… hi ha un abans i un després!

Junts ho aconseguirem

Pots triar entre diverses modalitats d’entrenament, com la més bàsica, que consisteix en una orientació per a tenir els coneixements bàsics per a anar per lliure, o la modalitat de cita setmanal amb el teu entrenador.

Tu tries el teu programa en funció del teu nivell i les teves necessitats. L’entrenador t’acompanyarà en tot moment.

T’apuntes?

Professor de padel barcelona - Profesor de padel

Albert

Professor de padel barcelona - Profesor de padel

Iván

Professor de padel barcelona - Profesor de padel

Víctor

Comencem?

Deixa’ns el teu correu electrònic i en breu ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (COL·LECTIU D’ESPORT PER A TOTHOM 10 CLUB) Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.