Coneix el CEM Olímpia

Coneix el CEM Olímpia

El CEM Olímpia està situat al barri de Sant Martí-Poblenou. Som especialistes i amants del pàdel i del tenis, dos esports de raqueta amb un gran nombre de practicants: si t’apassionen, vine a conèixer-nos.

 

Pistes de pàdel i tenis

Al CEM Olímpia disposes de 5 pistes de pàdel, 4 pistes de tenis en terra batuda
i 2 pistes de GreenSet.

 

Reserva la teva pista de pàdel i tenis

Diverteix-te jugant un partit de pàdel o tenis en una de les pistes del CEM Olímpia. Des de la nostra pàgina web pots fer la teva reserva de pista, buscar partides obertes i fins i tot informar-te de les últimes novetats.

A més, pots descarregar-te aquí la nostra APP i fer totes aquestes operacions des del teu mòbil d’una manera més ràpida i intuïtiva.

 

Calendari d’activitats al CEM Olímpia

Podràs consultar les americanes, els tornejos i les trobades de la nostra escola Descobreix el calendari d’esdeveniments de pàdel i de tenis.

 

Escola de tenis i pàdel

Oberta a tots els públics (nens, joves i adults) i amb diferents nivells. Aprendràs i milloraràs la teva tècnica amb els millors instructors especialitzats en els esports de raqueta. Descobreix més sobre la nostra escola de tenis o de pàdel.

 

Lloguer de tovalloles i material esportiu

Disposem del servei de lloguer de tovallola i de material de pàdel i tenis.

 

CEM Olímpia: servei de cafeteria

Si vols realitzar alguna reserva, pots contactar amb el servei de cafeteria Bonna Boca trucant al telèfon 34 622 28 99 67.

padel olimpia
tenis cem olímpia
restauración olimpia