Cursos de pàdel a l'escola del CEM Olímpia

Vols venir a fer classes de pàdel a la nostra escola? Tant si ets principiant com si tens un nivell més avançat, en els nostres cursos de pàdel practicaràs aquesta disciplina esportiva d’una manera regular amb l’assessorament dels nostres tècnics especialistes.

Els cursos de pàdel són aptes per a totes les edats i la seva durada és des del setembre fins al juny. Com a requisits, no necessites tenir una gran preparació física, només moltes ganes d’aprendre i de superar-te.

Cursos per a infants i joves

  • MINIPÀDEL: nascuts entre 2013-2015. Etapa enfocada a la iniciació en el pàdel mitjançant circuits de psicomotricitat i els cops, on els nens es familiaritzen amb l’activitat a través del joc.
  • INICIACIÓ I: nascuts entre 2010-2012. Etapa on treballem la iniciació i perfeccionament dels cops bàsics del pàdel, a més de les situacions de joc real, mitjançant jocs i activitats adaptades als diferents nivells. Iniciació a les competicions internes.
  • INICIACIÓ II: nascuts entre 2007-2009. Des de la iniciació al pàdel fins al perfeccionament dels cops bàsics i introducció de cops més específics d’atac i defensa. Iniciació a les competicions internes.
  • JOVES: nascuts entre 2004-2006. Treballem des de la iniciació del pàdel fins al perfeccionament millorant tàctica i estratègia. Potenciem la competició interna.

Cursos per a adults

A partir de 18 anys i amb diversos nivells.

  • NIVELL 1: iniciació al pàdel. Treballem la tècnica bàsica de l’esport: cops bàsics i normativa específica. Es juga a pàdel puntualment.
  • NIVELL 2: es juguen partits de manera habitual o es procedeix d’algun esport de raqueta. Treballem la tècnica dels cops bàsics, introducció de cops específics d’atac i defensa, les posicions en pista i els desplaçaments.
  • NIVELL 3: es juga habitualment a pàdel i s’han rebut classes. Treballem el perfeccionament dels cops bàsics, situacions de jocs reals i desplaçaments millorant la tàctica i estratègia en situació de partits.
  • NIVELL 4: treball de perfeccionament dels cops específics (smash, safata, escurçó…) junt amb el desenvolupament de la tàctica de partits.

Inscripcions

Les inscripcions per la temporada 2021-2022 comencen l’1 de juliol i pots apuntar-te a la recepció del centre. Les places són limitades.

Si necessites més informació ens pots trucar al telèfon 932 662 395, enviar-nos un mail a [email protected] o bé visitar-nos al carrer Perú, 215 de Barcelona.

Dona el pas i forma part d’una escola divertida, sociable i plena de valors!

Cursos de pàdel - Cursos de pádel