Lligues i tornejos de tenis a Barcelona

Lligues i tornejos de
tenis a Barcelona

Ranking tenis

Portes temps jugant al tennis i t’agradaria demostrar el que saps en un àmbit competitiu? Acabes d’apuntar-te a la nostra escola i et ve de gust participar en lligues de tennis per a poder conèixer gent del teu mateix nivell? CEM Olímpia és el lloc ideal per a fer-lo.

A través de les nostres lligues de tennis, que es realitzen cada temporada, podràs competir amb la resta de jugadors/as del nostre centre i així millorar la teva posició en el rànquing. Vols saber com? Aquí t’ho expliquem!

¿Cómo funciona el ranking de nuestras ligas de tenis?

El rànquing de tennis de CEM Olímpia s’actualitza de manera diària en cada temporada, tenint en compte el nombre de partits jugats, bestiars i perduts. En les nostres lligues de tennis, cada partit jugat suma un punt i cada partit guanyat, un altre punt addicional.

Quan un/a jugador/a se apunta a les nostres lligues de tennis, se li envia un mail amb les dades de contacte de la resta de participants del seu mateix nivell, perquè puguin acordar la data dels partits entre ells.

Almenys una vegada al mes es realitza una mini lliga en la qual els participants de cada nivell juguen entre si per a poder actualitzar el rànquing.

Els resultats de cada partit s’han de comunicar al següent correu electrònic: [email protected]. Una vegada actualitzat el rànquing, s’envia per correu electrònic i es publica en el tauler informatiu del centre.

Qui pot inscriure's a les nostres lligues de tennis?

Són competicions obertes a abonats i no abonats del club i poden participar jugadors i jugadores de tots els nivells a partir del nivell 2.

Quant costa participar en lligues de tennis?

Actualment, el preu de les nostres competicions és de 40€, encara que aquest pot variar depenent de la temporada. No obstant això, el lloguer de la pista i de les pilotes no està inclòs. El que sí que inclou aquest cost és:

  • El pack de benvinguda amb una dessuadora de CEM Olímpia i un pot de pilotes de tennis.
  • L’organització i coordinació de l’esdeveniment.
  • Els trofeus i el sorteig final del rànquing de tennis.

* Preu vàlid per al rànquing de la temporada 23-24. El cost del lloguer de la pista i les pilotes no està inclòs.

Consejos para participar en nuestras ligas de tenis

Si t’has inscrit a les lligues de tennis, sabem que voldràs que tot funcioni de la millor forma possible. Per això, aquí et deixem alguns consells que has de tenir en compte:

  • Sigues flexible amb les dates. Recorda que els jugadors us heu de posar d’acord per a fixar els partits, així que es flexible i comprensiu. Perquè un clima competitiu sigui sa, cal tenir empatia i respecte sempre.
  • Assegura’t de ser honest amb el teu nivell, ja que a l’hora d’assignar oponents tindrem en compte això mateix.
  • Sé proactiu. Flama als teus oponents, organitza els teus partits i comunica el resultat dels teus partits una vegada hagis acabat de jugar.

Recorda que, per a poder jugar els partits, hauràs de reservar les pistes que prefereixis amb antelació, seguint la normativa de reserva de CEM Olímpia.

D’altra banda, si no et presentes als partits o no mostres disposició de jugar, el club es veurà obligat a donar-te de baixa en el torneig perquè aquest pugui continuar.

Com inscriure's en les lligues de tennis?

Pots inscriure’t a les nostres lligues de tennis entre el 3 i l’11 d’octubre de manera en línia a través del següent enllaç:
Tens algun dubte més sobre les nostres lligues de tennis? Contacta amb nosaltres! Estarem encantats de respondre a totes les teves preguntes perquè puguis demostrar el teu nivell i conèixer més jugadors/as amb els quals compartir la teva passió pel tennis.