Rànquing de tenis

Rànquing de tenis

Vols jugar a tenis aquesta temporada i competir amb altres jugadors/es del teu nivell per millorar el teu rànquing? Doncs inscriu-te al Ranking de Tenis del CEM Olímpia!

Des de l’1 de novembre fins al 30 de juny, motiva’t jugant regularment amb gent del teu mateix nivell i amb l’al·licient de millorar la teva posició!

És una competició oberta a abonats i no abonats del club, és individual i hi poden participar jugadors i jugadores de tots els nivells a partir del nivell 2.

Com funciona?

Un cop realitzada la inscripció, es faran grups per nivells i als inscrits els arribarà un correu electrònic amb les dades de contacte de la resta de participants. Caldrà que els jugadors/es contactin entre ells/elles per acordar els partits.

Cada mes es du a terme una minilliga en la qual els participants de cada grup hauran de jugar x partits segons la categoria i, al final d’aquesta, rebran un correu electrònic informant-los dels resultats dels enfrontaments i l’actualització del rànquing. Aquesta informació també estarà exposada al taulell informatiu del centre.

Ranking de tenis - Ranking tenis

El nombre de punts de cada jugador/a vindrà definit pels partits jugats, guanyats o perduts: cada partit jugat comptarà un punt i cada partit guanyat, un punt addicional.

El resultat l’hauran de comunicar els jugadors i jugadores en finalitzar el partit per correu electrònic a [email protected].

Preu de la competició

El preu és de 40 €* i inclou:

  • Welcome pack.
  • L’organització-coordinació de l’esdeveniment.
  • Els trofeus i sorteig de final del Ranking de Tenis.

* Preu vàlid per al rànquing de la temporada 22-23. El cost del lloguer de la pista i les pilotes no està inclòs.

A tenir en compte

  • Cal ser flexible en el moment de fixar el partit amb l’oponent.
  • S’ha de ser el més realista possible a l’hora d’assignar-se un nivell inicial, per tal de no desvirtuar la competició i que sigui motivadora per a tothom.
  • Es prega pro activitat en el moment de trucar als oponents, un mes passa molt de pressa.
  • En cas de no mostrar activitat o disposició de jugar repetidament, l’organització tindrà el dret de donar de baixa del torneig al jugador o jugadora implicat/da.
  • Recordar de comunicar el resultat un cop finalitzat el partit.
  • La reserva de pistes s’haurà de fer seguint la normativa de reserva de pista del club.

Inscripcions

Es realitzaran de manera online a través de l’enllaç següent:

No t’ho pensis més i apunta-t’hi!