Celebra la festa d'aniversari dels teus petits!

Celebra la festa d’aniversari dels teus petits!

Vols celebrar l’aniversari del teu fill o filla d’una manera divertida i diferent? Al CEM Olímpia, t’organitzem la festa a la teva mida. Els teus petits podran venir amb els seus amics i amigues a jugar a pàdel o tenis i viuran una experiència molt esportiva i a l’aire lliure. Us hi apunteu?

Festa aniversari - Fiesta aniversario

Activitats i espais

T’oferim diverses opcions combinables entre si:

  • Pista de pàdel.
  • Pista de tenis.
  • Monitor/a + material per a fer l’activitat.
  • Espai per a berenar/esmorzar*.

* Si vols reservar l’espai per a l’esmorzar o el berenar contacta amb Mi’tte, la cafeteria del centre, trucant al telèfon 931 564 893.

Reserva

Omple la següent sol·licitud i entrega-la a la recepció del centre o envia-la per correu electrònic en aquest enllaç.

Festa aniversari - Fiesta cumpleaños

Et recomanem formalitzar la reserva algunes setmanes abans de la celebració.

D’altra banda, si necessites més informació sobre la teva festa d’aniversari, visita’ns, truca’ns al 932 662 395, escriu-nos per WhatsApp al 600 401 342 o envia’ns un correu electrònic a [email protected].

Invitacions

Estalvia’t temps en crear les invitacions, ja les hem fet per a tu!

Només l’has de completar amb les dades de la festa i, a continuació, podràs compartir-la amb els teus convidats per correu o WhatsApp. També podràs imprimir-la si ho necessites.

Per molts anys!

Als pares i mares ens agrada recordar les dates importants de la nostra vida, i no hi ha data més important que la del naixement del nostre fill o filla. És un dia carregat de significat que volem viure d’una manera especial.

Tant per a ells com per a nosaltres, l’aniversari és un moment d’alegria, una festa on ens reunim i ens divertim amb amics i familiars. Als nostres infants els hi encanta la diversió i viuen intensament el seu moment, la seva festa d’aniversari.

Compartiu una bona estona tots plegats, nosaltres ens encarreguem de l’organització!

Que gaudiu d’un dia inoblidable.