Vols que els teus fills passin un Nadal inoblidable? Des del CEM Olímpia et presentem el Campus de Nadal 2019, una proposta pensada per a la diversió i el desenvolupament de les capacitats físiques i motrius dels infants mitjançant l’esport, principalment el pàdel i el tenis, on aprofundim en el treball tècnic.

El Campus de Nadal s’organitzarà per dies temàtics: el 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i 2, 3 de gener del 2020. Podeu triar els dies per separat.

L’horari del Campus és de matins de 9:00 h a 14:00 h. El servei d’acollida (de 8:00 h a 9:00 h) és gratuït. 

Inscripcions obertes. Apunta’t ja a la recepció del club de 09:00 h a 21:00 h.

Tria el seu esport preferit

Esports de raqueta: tenis i pàdel

Els infants de 8 a 17 anys podran gaudir del tenis o del pàdel a la vegada que potencien les seves qualitats tècniques individuals i aprenen nous aspectes tàctics. Treballarem plegats per desenvolupar i potenciar les seves habilitats motrius bàsiques i perfeccionar els moviments i les habilitats específiques de l’esport.

Multiesport: pàdel i tenis en un mateix campus! 

Dirigit a infants de 3 a 7 anys amants dels dos esports. Iniciació en el pàdel, tenis i altres activitats esportives. Desenvoluparem els seus aspectes tècnics motrius en ambdós esports.

Metodologia

  • Elaboració dels grups de treball segons edat i nivell.
  • Programació setmanal per objectius tècnics i tàctics.
  • Sessions combinades on també aprenen valors i es diverteixen.
  • Tècnics especialitzats en l’àmbit dels esports de raqueta i el lleure.
  • Sortides programades setmanalment.

Us recordem que per qualsevol dubte us podeu adreçar a la recepció del CEM OLÍMPIA, trucar al 932 662 395 o bé enviar un correu electrònic a [email protected]

No deixis que el teu fill es perdi aquest Nadal ple de diversió!

Imatge promocional Campus Nadal 2019