Barcelona pàdel: reserva la teva pista

padel cem olímpia

Si busques on jugar a pàdel i/o tenis amb els teus amics i amigues o familiars, aquest és el teu lloc!

Al CEM Olímpia, ubicat entre els barris de Sant Martí i Poblenou de Barcelona, t’oferim tot el pàdel i tenis que vulguis. Comptem amb 3 pistes de pàdel i 7 de tenis (4 de terra batuda i 3 de green set) i les podràs reservar d’una manera ràpida i senzilla.

Abans de reservar pista et recomanem llegir la nostra normativa:

AVÍS IMPORTANT

 • La reserva de pista Barcelona Pàdel es pot fer amb 48 hores d’antelació, a través de la web o l’app , i amb 24 h d’antelació per telèfon o presencialment.
 • Si és la primera vegada que vols venir al club, posa’t en contacte amb nosaltres al 932 662 395.

Horaris

Les pistes del CEM Olímpia Barcelona pàdel i tenis estan obertes de dilluns a diumenge en els següents horaris:

 • De dilluns a divendres de 08:00 a 23:00 h.
 • Dissabtes de 08:00 a 21:00 h.
 • Diumenges de 09:00 a 21:00 h.
 • Festius de 09:00 a 19:00 h.
tenis cem olimpia

Descarrega't l'app

Descarrega’t la nostra app! Hi podràs gestionar les teves reserves, apuntar-te a les partides obertes i rebre alertes en el teu telèfon mòbil. És molt fàcil! Instal·la’t l’app en menys d’1 minut.

google play
app store
google play
app store
padel cem olímpia
tenis cem olimpia
padel cem olímpia

Què puc fer a la plataforma?

Dins de l’app de reserva de pista del CEM Olímpia Barcelona pàdel, podràs realitzar diferents operacions. A continuació, t’expliquem breument cada apartat:

 • INICI: entra per començar la sessió amb el teu usuari i contrasenya. Accediràs a la pantalla des de la qual veuràs la teva informació personal, saldo actual, pròximes activitats, cercle d’amics, missatges, nivell de pàdel i posició en el rànquing, entre altres.
 • RESERVES: consulta la disponibilitat a cadascuna de les nostres pistes, tant de pàdel com de tenis.
 • PARTIDES: pren la iniciativa, consulta les partides obertes i apunta’t a un partit amb nous companys i companyes!

Consells per jugar a pàdel i tenis

Aquestes són algunes recomanacions perquè gaudeixis més dels teus partits de pàdel i tenis:

 • Si vols jugar al pàdel o al tenis en terra batuda, utilitza sabatilles de sola d’espiga per evitar relliscar i lesionar-te.
 • Si t’has de comprar una pala o raqueta, consulta a un tècnic o venedor especialista perquè et recomani la més adient al teu nivell.
 • Si tens opció, comença fent unes classes per aprendre la tècnica correcta de cada cop i no agafar mals hàbits des d’un principi, que després costa més rectificar.
 • Escalfa amb exercicis dinàmics i balístics de cames i braços, i estira abans del partit per a preparar el teu cos i evitar moltes lesions.
 • Posiciona’t de manera correcta a la pista. Estigues al lloc en el qual et sentis més còmode, ja sigui defensant o atacant tant als partits individuals com de dobles.
 • Comunica’t amb el teu company/a i motiveu-vos l’un a l’altre. Tingueu una actitud positiva en cada punt.
 • Pensa abans d’actuar. Treballa el punt amb paciència i amb diferents tàctiques dins del camp fins a guanyar-lo.
 • Analitza els punts i cops febles del rival, per veure on poder atacar cada punt.
 • Hidrata’t bé abans, durant i després del partit.
 • En finalitzar el partit, per recuperar la musculatura, hauràs de tornar a estirar braços i cames.
padel cem olímpia

Coneixent el pàdel

El pàdel és actualment un dels esports de raqueta més populars. Va néixer a Acapulco (Mèxic), la seva pràctica es va generalitzar molt i el 2012 es va crear el circuit professional World Pàdel Tour, cada vegada més internacional. Es tracta d’un dels esports més practicats arreu del món, ja que es juga a més de 70 països i hi ha més de 30 federacions de pàdel.

És una disciplina perfecta per iniciar-se al joc de la raqueta, perquè amb poques nocions, pots divertir-te practicant-lo. La pista no és massa gran, es juga amb un company/a i a l’inici, no és massa exigent físicament.

Es tracta d’un esport molt social, que es pot jugar amb amics, parella o família, ideal per a totes les edats. Hi ha diferents nivells de pàdel establerts segons els coneixements i habilitats del jugador/a i normalment es busquen persones amb un mateix nivell per jugar, tant a tornejos com a partits. Si ho vols, al CEM Olímpia Barcelona pàdel pots parlar amb l’equip tècnic per descobrir el teu!

Aquí tens algunes característiques bàsiques del pàdel:

 • Un partit de pàdel es juga amb 4 jugadors en total (2 contra 2) i amb 3 elements: la pilota, la pala i la pista.
 • La pilota pot rebotar a les parets i botar mitjançant un sol bot a cada camp abans de tocar una paret o raqueta.
 • Els partits de pàdel normalment es juguen al millor de 3 sets i amb una durada indeterminada, la parella guanyadora és el que aconsegueix 2 dels 3 sets en un partit. En cas d’arribar al final del set amb empat, es fa un joc de desempat anomenat tie-break igual que al tenis.

Coneix tot el reglament del pàdel aquí

Practicar pàdel té també molts beneficis físics i mentals: a banda de la millora la condició física, ja que augmenta la resistència aeròbica, es treballa la coordinació i beneficia altres aspectes com l’autoestima, la reducció de l’estrès i augmenta les interaccions socials. El pàdel és molt més que un esport!

Coneixent el tenis

La història del tenis es remunta a França al segle XVIII, on en els seus inicis es jugava amb la mà, dins de l’alta societat i després, amb els segles, va evolucionar fins que va arribar la raqueta. El 1926 es professionalitza l’esport creant el primer tour de tenis, a més de ser reconegut com a esport Olímpic des del 1896.

 • El tenis es juga 1 contra 1 o 2 contra 2, on cada jugador/a només pot colpejar la pilota una vegada per torn.
 • Cada partit es guanya quan s’arriba a 2 sets o 3 sets, depenent de si el partit es juga al millor de 3 o de 5 sets.
 • Els jugadors van canviant de pista cada vegada que la suma de jocs dona imparell.
 • Cap jugador pot tocar la xarxa, ja que es considerà immediatament un punt perdut pel jugador.

El camp de tenis té una forma regular d’uns 24 metres per 8 metres. Quan es juga a dobles l’amplada arriba fins a 11 metres.

Les pistes de green set estan fetes de ciment amb una petita capa de resina, pensades per a no relliscar. Les de terra batuda són una mica més lentes i rellisquen més (en aquestes és necessari jugar amb sabatilla amb sola d’espiga per evitar lesions), es requereix un major fons físic per jugar-hi, però és millor per les articulacions. Parla amb el tècnic, prova-les i tria la teva!

El tenis és un esport força exigent físicament degut a la grandària de la pista i a la durada dels partits, però també és un joc amb el què es gaudeix moltíssim, prova’l, ja veuràs com enganxa!