Reserva pista de
tenis o de pàdel

Club de pàdel a Barcelona. Reserva pista online

Si busques on jugar a pàdel i/o tenis amb els teus amics i amigues o familiars, aquest és el teu lloc!

Al CEM Olímpia, ubicat entre els barris de Sant Martí i Poblenou de Barcelona, t’oferim tot el pàdel i tenis que vulguis. Comptem amb 5 pistes de pàdel i 6 de tenis (4 de terra batuda i 2 de GreenSet) i les podràs reservar d’una manera ràpida i senzilla.

Abans de reservar pista et recomanem llegir la nostra normativa:

AVÍS IMPORTANT

 • La reserva de pista Barcelona Pàdel es pot fer amb 48 hores d’antelació, a través de la web o l’app , i amb 24 h d’antelació per telèfon o presencialment.
 • Si és la primera vegada que vols venir al club, posa’t en contacte amb nosaltres al 932 662 395.

Horaris

Les pistes del CEM Olímpia Barcelona pàdel i tenis estan obertes de dilluns a diumenge en els següents horaris:

 • De dilluns a divendres de 8:00 a 23:00 h.
 • Dissabtes de 8:00 a 21:00 h.
 • Diumenges de 9:00 a 21:00 h.
 • Festius de 9:00 a 21:00 h.
padel cem olimpia
tenis cem olimpia
padel cem olimpia
tenis cem olimpia

Descarrega't l'app

Descarrega’t la nostra app! Hi podràs gestionar les teves reserves, apuntar-te a les partides obertes i rebre alertes en el teu telèfon mòbil. És molt fàcil! Instal·la’t l’app en menys d’1 minut.

Què puc fer a la plataforma?

Dins de l’app de reserva de pista del CEM Olímpia Barcelona pàdel, podràs realitzar diferents operacions. A continuació, t’expliquem breument cada apartat:

 • Inici: entra per començar la sessió amb el teu usuari i contrasenya. Accediràs a la pantalla des de la qual veuràs la teva informació personal, saldo actual, pròximes activitats, cercle d’amics, missatges, nivell de pàdel i posició en el rànquing, entre altres.
 • Reserves: consulta la disponibilitat a cadascuna de les nostres pistes, tant de pàdel com de tenis.

 • Partides: pren la iniciativa, consulta les partides obertes i apunta’t a un partit amb nous companys i companyes!

cem olimpia app

Consells per a jugar a pàdel i tenis

Aquestes són algunes recomanacions perquè gaudeixis més dels teus partits de pàdel i tenis:

 • Si vols jugar al pàdel o al tenis en terra batuda, utilitza sabatilles de sola d’espiga per evitar relliscar i lesionar-te.
 • Si t’has de comprar una pala o raqueta, consulta a un tècnic o venedor especialista perquè et recomani la més adient al teu nivell.
 • Si tens opció, comença fent unes classes per aprendre la tècnica correcta de cada cop i no agafar mals hàbits des d’un principi, que després costa més rectificar.
 • Escalfa amb exercicis dinàmics i balístics de cames i braços, i estira abans del partit per a preparar el teu cos i evitar moltes lesions.
 • Posiciona’t de manera correcta a la pista. Estigues al lloc en el qual et sentis més còmode, ja sigui defensant o atacant tant als partits individuals com de dobles.
 • Comunica’t amb el teu company/a i motiveu-vos l’un a l’altre. Tingueu una actitud positiva en cada punt.
 • Pensa abans d’actuar. Treballa el punt amb paciència i amb diferents tàctiques dins del camp fins a guanyar-lo.
 • Analitza els punts i cops febles del rival, per veure on poder atacar cada punt.
 • Hidrata’t bé abans, durant i després del partit.
 • En finalitzar el partit, per recuperar la musculatura, hauràs de tornar a estirar braços i cames.

Si vols millorar el teu joc de pàdel o tenis al CEM Olimpia, et recomanem els nostres entrenadors personals.

padel cem olimpia

Coneixent el pàdel

El pàdel és actualment un dels esports de raqueta més populars. Va néixer a Acapulco (Mèxic), la seva pràctica es va generalitzar molt i el 2012 es va crear el circuit professional World Pàdel Tour, cada vegada més internacional. Es tracta d’un dels esports més practicats arreu del món, ja que es juga a més de 70 països i hi ha més de 30 federacions de pàdel.

És una disciplina perfecta per iniciar-se al joc de la raqueta, perquè amb poques nocions, pots divertir-te practicant-lo. La pista no és massa gran, es juga amb un company/a i a l’inici, no és massa exigent físicament.

Es tracta d’un esport molt social, que es pot jugar amb amics, parella o família, ideal per a totes les edats. Hi ha diferents nivells de pàdel establerts segons els coneixements i habilitats del jugador/a i normalment es busquen persones amb un mateix nivell per jugar, tant a tornejos com a partits. Si ho vols, al CEM Olímpia Barcelona pàdel pots parlar amb l’equip tècnic per descobrir el teu!

Aquí tens algunes característiques bàsiques del pàdel:

 • Un partit de pàdel es juga amb 4 jugadors en total (2 contra 2) i amb 3 elements: la pilota, la pala i la pista.
 • La pilota pot rebotar a les parets i botar mitjançant un sol bot a cada camp abans de tocar una paret o raqueta.
 • Els partits de pàdel normalment es juguen al millor de 3 sets i amb una durada indeterminada, la parella guanyadora és el que aconsegueix 2 dels 3 sets en un partit. En cas d’arribar al final del set amb empat, es fa un joc de desempat anomenat tie-break igual que al tenis.

Coneix tot el reglament del pàdel aquí.

Practicar pàdel té també molts beneficis físics i mentals: a banda de la millora la condició física, ja que augmenta la resistència aeròbica, es treballa la coordinació i beneficia altres aspectes com l’autoestima, la reducció de l’estrès i augmenta les interaccions socials. El pàdel és molt més que un esport!

Coneixent el tenis

La història del tenis es remunta a França al segle XVIII, on en els seus inicis es jugava amb la mà, dins de l’alta societat i després, amb els segles, va evolucionar fins que va arribar la raqueta. El 1926 es professionalitza l’esport creant el primer tour de tenis, a més de ser reconegut com a esport Olímpic des del 1896.

 • El tenis es juga 1 contra 1 o 2 contra 2, on cada jugador/a només pot colpejar la pilota una vegada per torn.
 • Cada partit es guanya quan s’arriba a 2 sets o 3 sets, depenent de si el partit es juga al millor de 3 o de 5 sets.
 • Els jugadors van canviant de pista cada vegada que la suma de jocs dona imparell.
 • Cap jugador pot tocar la xarxa, ja que es considerà immediatament un punt perdut pel jugador.

El camp de tenis té una forma regular d’uns 24 metres per 8 metres. Quan es juga a dobles l’amplada arriba fins a 11 metres.

Les pistes de GreenSet estan fetes de ciment amb una petita capa de resina, pensades per a no relliscar. Les de terra batuda són una mica més lentes i rellisquen més (en aquestes és necessari jugar amb sabatilla amb sola d’espiga per evitar lesions), es requereix un major fons físic per jugar-hi, però és millor per les articulacions. Parla amb el tècnic, prova-les i tria la teva!

El tenis és un esport força exigent físicament degut a la grandària de la pista i a la durada dels partits, però també és un joc amb el què es gaudeix moltíssim, prova’l, ja veuràs com enganxa!